Rolig og avslappende musikk for barn

Trenger du en liten pause fra godnatthistorier og ønsker å prøve noe annet for at barnet skal sove? Da har vi laget en fin liste med rolig og avslappende musikk for barn.
header sove baby

Topp 10. Rolig og avslappende musikk for barn

Dette er sanger som du enkelt kan finne både på Youtube og Spotify. Da er det veldig enkelt for deg å legge dem inn i en spilleliste på en av disse platformene. Musikken kan da bare stå å gå uten at du trenger å sørge for at neste sang blir spilt av. 

Vi har håndplukket våre topp 10 rolige sanger for deg med linker til Spotify. Da kan du og barnet kan ta det helt med ro når det enten er sengetid eller bare hvilestund. 

1. Hollow Light – Open Waters

2. Classical Study Music – Twinkle, Twinkle, Little star

3. Berward Koch – New Morning

4. Enya – The Memory of Trees (Instrumental; 2009 Remaster)

5. Howard Shore – The Breaking of the Fellowship

Beste høyttaler for rolig musikk?

For å få ordentlig avslappende stemning vil vi anbefale en ordentlig høyttaler som du kan ha ved siden av sengen. Det beste er en høyttaler som er behagelig ved de skarpe tonene og passe mengde bass. Sangene på listen inneholder ikke mye bass men dette er også noe å tenke på siden bass føler vi i kroppen. 

For denne bruken, kan Dagensmusikk anbefale Harman/Kardon sin Onyx Studio 4 høyttaler. Vi har tidligere gode erfaringer med denne høyttaleren og prismessig er dette bra høyttaler for pengene. Her har du bluetooth tilkobling med bra radius. Dette gjør så du enkelt kan styre musikken fra din mobilen uten at du trenger å være i samme rommet.

Videre på topp 10 listen over rolig og avslappende musikk for barn har vi 5 sanger med vokal som er verdt å sjekke ut:

6. Barcelona – Please Don’t Go

7. Sleeping at Last – Saturn

8. Sturgill Simpson – Breakers Roar

9. Mree – Lift Me Up

10. Enya – May It Be

Da har vi gått gjennom listen over rolig og avslappende musikk for barn. Her har du fått litt inspirasjon og tips til å evt fullføre en Apple eller Spotify spilleliste for barna når de skal sove.

Hvis du ønsker noen flere sanger til sovestunden, kan du ta kontakt eller legge igjen en kommentar i feltet under. Sjekk også ut vår liste over rolig musikk som kan passe for alle aldre.