Hvordan legge til musikk på Snapchat?

Ønsker å spice opp din story på Snapchat? Eller gjøre streaksnappen litt mer spennende? Da skal jeg vise deg hvordan du kan legge til musikk på Snapchat.

Den beste måten å legge til musikk på en Snapchat video

Den enkelte og beste metoden er å starte å spille av en sang fra musikkstrømmetjenesten du bruker. Når sangen spilles av kan du åpne snapchat og begynne å spille inn videoen med musikken i bakgrunn.

Snapchat har også kommet med en annen metode hvor du legger til en sang manuelt før du begynner å spille inn videoen. Dette kan også gjøres etter du har spilt inn videoen.

Her skal jeg vise deg enkelt hvordan.

Hvordan legge til musikk på snapchat?

legge til musikk snapchat
Her velger du blant sanger
  1. Gå til kameraet på Snapchat
  2. Trykk på musikk/note-ikonet oppe i høyre hjørne
  3. Da får får du opp flere anbefalinger med musikk du kan legge til på din video
  4. Etter du har valgt sangen du vil ha, kan du endre når du vil musikken skal spilles av.

Bemerk deg at du bare kan spille av sangen i drøye 30 sekunder, så første metoden er enda bedre om du ønsker å sende lengre deler av en sang.

Hvordan identifisere en sang med snapchat?

Tidligere var det noe som het å “Shazame en sang”. Den tid er forbi fordi du kan nemlig gjøre det innpå Snapchat.

Hører du en sang du liker på f.eks radio eller tv kan du enkelt finne ut hvilken sang som spilles med hjelp fra Shazam, innebygd i Snapchat.

Alt du trenger å gjøre er å ta frem kameraet på Snapchat og deretter holde inne fingeren på skjermen. Da tar mobilen din inn lyder fra omverden og matcher det på noen få sekunder ved hjelp av en stor database med musikk.

Hvordan få din egen musikk på Snapchat?

Følger du guiden nedenfor skal jeg vise deg hvordan du kan få din helt egen sang på Snapchat sitt musikkbibliotek og på de andre største musikkappene der ute.

Ekstra tips til slutt

  • Når Snapchat sin musikkgjennkjennings program har klart å identifisere sangen, får du opp både artistnavnet, navnet på sangen og sangtekst. Bemerk deg at dette kan ikke gjøres på en video.
  • Om du vil anbefale sangen videre kan du da sende sangen som en snap til dine venner.
  • Klarte du tilfeldigvis å krysse ut snappen kan du enkelt finne en oversikt over alle sangene du har identifisert. Alt du trenger å gjøre er å gå til innstillinger. Så bla ned til du ser “Shazam”.

Oppdag flere nyttige guides: https://dagensmusikk.no/category/guide/

Related Posts