Slik finner du gratis lydbøker for barn på Spotify

lydbok barn spotify

Visste du at du faktisk kan lytte til lydbøker på Spotify? Istedenfor å betale for et abonnement på en lydbok-app når du allerede har Spotify Premium, kan du faktisk finne en rekke spennende lydbøker for barn på appen.

Her har jeg opprettet en Spotify-spilleliste med både kjente og nye titler som vil passe for de små. Alt er tilgjengelig på appen hvis du har Spotify Premium!

Spotify spilleliste med lydbøker for barn

Som du kan se er det mange lydbøker å velge mellom i Spotify-listen ovenfor. Jeg har håndplukket disse slik at de skal passe for alle barn som ønsker å lytte til en lydbok alene eller sammen med en forsørger.

Har du for eksempel Spotify Duo eller Spotify Familie vil du kunne lytte til musikk samtidig, uansett om dere bruker forskjellige enheter som mobil eller nettbrett.

I denne Spotify-spillelisten vil du blant annet finne de beste lydbøkene på norsk som:

  • De tre bukkene bruse
  • Den syvende far i huset
  • Karius og Baktus
  • Askepott
  • Pelle Politibil
  • Rødhette
  • Den standhaftige tinnsoldat

Med andre ord vil du kunne lytte til mange folkekjære klassikere og spennende eventyr fra norske folkefortellinger skrevet av Asbjørnsen og Moe, Thorbjørn Egner, H.C. Andersen m.fler. 

Disse har både rolig og behagelige fortellerstemmer som egner seg godt til å sovne til. På den andre siden så passer denne Spotify-spillelisten meget bra til bruk i barnehagen.

Til slutt

Er du ferdig med spillelisten og ønsker å finne flere lydbøker, kan du enkelt finne frem til flere blant Spotify sitt enorme bibliotek. Denne spillelisten vil bli oppdatert regelmessig da det blir flere gode lydbøker for barn tilgjengelig på Spotify.

Som et bonus tips og om du ikke er fornøyd med lydbok-utvalget til Spotify, har Nextory et utrolig stort utvalg av barnebøker.

Related Posts