Fabel | Alt du trenger å vite om lydbok appen – Prøv 4 uker gratis

Ønsker du å lytte til lydbøker? Her får du lære mer om den norske lydbok-appen Fabel!
fabel lydbok app omtale

Innlegget inneholder annonselenker til Fabel

Fabel sine abonnementer

Hos Fabel får du 4 forskjellige abonnementer å velge mellom:

Fabel Én Bok, Fabel Basis, Fabel Familie og Fabel Familie Pluss.

Nedenfor får du oversikt over hva du får innenfor hvert enkelt abonnement.

Fabel gir deg 4 uker gratis prøveperiode

I alle abonnementene ovenfor følger det med 4 uker gratis prøveperiode for nye kunder.

Her vil jeg anbefale å teste ut fra Fabel Basis og oppover, da du får flere funksjoner tilgjengelig som du kan teste ut. Når de 4 ukene med gratis prøveperiode er over starter du å betale for abonnementet.

Lengre ned i omtalen får du lære mer om hva Fabel tilbyr. Så om du ønsker å teste ut appen for deg selv finner du enkelt veien til Fabel med linken under.

Fabel sitt utvalg

Fabel er lydbok appen for deg om du elsker å sette deg ned med en god roman.

I tillegg til å ha et massivt bibliotek av romansjangeren, vil du også finne bøker innenfor sjangrene: fakta, ungdom, krim, serieromaner og barnebøker.

Fabel har også en kategori fylt med noe de kaller “Fabel original”. Dette er eksklusive lydbøker du bare finner hos Fabel.

Selv om de ikke har det største utvalget blant forskjellige sjangere har de utrolig mye innenfor romaner og krim.

Er du mer ute etter fantasi og sci-fi vil jeg heller anbefale at du sjekker ut noen av de andre lydbok appene jeg har tatt for meg tidligere her på nettsiden:

Brukervennlighet og design i Fabel-appen

Fabel sin app er utrolig lett å bruke for store og små.

Når du har valgt et abonnementet og laget deg en bruker kan du enkelt komme i gang med å finne frem bøker du ønsker å lytte til.

Uansett hvilket abonnement du velger kan du starte med engang og lage deg biblioteker med spennende titler.

Fabel er tilpasset deg. Etter du har lyttet til flere bøker begynner Fabel sin app å forstå hvilke type bøker og sjangere du liker å lytte til. Da blir du anbefalt lydbøker som vil være relevant til din smak.

Har du funnet en fortellerstemme du bare digger å lytte til? Da kan du faktisk lete frem alle lydbøkene den personen forteller innenfor Fabel sitt bibliotek. Veldig kjekt om det er en stemme du lett kan sovne til når klokka begynner å bikke 12.

Lag en virtuell bokhylle

På Fabel sin app kan du opprette en virtuell bokhylle der du kan kategorisere dine bøker. Dette blir på en måte som en spilleliste du ønsker å lytte til.

Dette er en kjekk funksjon da du kan opprette bokhyller ut fra humør, sjanger, hva du er interessert i for tiden – eller om det er et tema du ønsker å lære mer om.

Brukeranmeldelser

Hos Fabel kan du legge igjen en anonym stjernerangering og anbefaling når du er ferdig med en lydbok. Dette vil gi en god indikasjon til andre lesere om boka er noe du vil anbefale videre.

Dette er også noe som hjelper deg med å finne en ny lydbok og lytte til.

Konklusjon

Det er ikke tvil om at Fabel er et godt valg og er helt klart vært å teste ut de 4 gratisukene. Er man fornøyd med appen og utvalget til Fabel har du flere abonnementer som kan passe deg eller evt. din familie.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke enheter kan jeg bruke Fabel på?

Du kan bare lytte til Fabel på din mobiltelefon i deres app. Fabel-appen kan lastes ned fra enten App Store, Google Play eller App Gallery. For øyeblikket er det ikke mulig å lytte til Fabel på din datamaskin eller i nettleser.

Hva koster Fabel?

Et abonnement hos Fabel koster 139 kr i måneden. For denne prisen betaler du for Fabel Basic. Med Fabel Basic får du lytte til så mange lydbøker du ønsker, samt lydbøker også på engelsk.

Related Posts