Post Malone sine beste hits | Topp 5

Post Malone har hatt utrolig mange hits så langt i hans karriere. Her skal vi ta en titt på hvilke sanger og hvorfor de får en plass på vår topp 5 liste!
Post Malone sine beste hits

Post Malone sine beste topp 5 hits så langt

Post Malone som mange andre store artister i dag startet på SoundCloud. Karrieren hans fikk virkelig fart når han slapp White Iverson på SoundCloud og YouTube tilbake i 2015. Han forteller i et intervju med Noisey at han lastet opp sangen og gikk å la seg. Morgenen etterpå så var karrieren godt i gang og sangen gikk allerede viralt.

5. White Iverson, Stoney (Deluxe)

Post Malone sin White Iverson er fortsatt veldig relevant i dag og låta er en god mix mellom rap og pop. Selv om han anser seg selv som en rapper hadde ikke sangen hans vært like store om han ikke hadde en fantastisk stemme som kan synge. Sangen har en euforisk pad i bakgrunnen som går gjennom hele sangen som gjør at det flyter bra og komplimenterer vokalen godt. Refrenget er så catchy som det får blitt i forhold til teksten resten av sangen. Her leker han med ord og får det til å høres rått ut.

4. Rockstar, Beerbongs & Bentleys

Dette er Post Malone sin største hit hvis vi tar utgangspunkt i streams. Rockstar endte opp på førsteplass på Billboard Hot 100 i USA og ble hans første nummer en singel i Norge også. Oppskriften på sangen er ganske lik White Iverson. Begge sangene fanger lytterne med å starte sangen med et catchy refreng, bare her er refrenget enda mer fengende. På Rockstar har han med seg 21 Savage som leverer et greit vers etter “Posty” har gjort sin magi i resten av sangen. Vi kan trygt si at Rockstar er Post Malone net worth boost.

3. Goodbyes (feat. Young Thug), Hollywood’s Bleeding

Til å begynne med fristet det også å legge inn “Congratulations” men feelingen “Goodbyes” gir er for sterk. Pre-choruset gjør hele sangen og blir nesten euforisk før 808’en dropper og Post tar oss med tilbake til realiteten i verset. Sangen starter med at han synger “Me and Kurt feel the same, too much pleasure is pain”. Her refererer han til Kurt Cobain (Nirvana) som tragisk gikk vekk ved selvmord. Her peker han på hvor tøft mentalt det er å konstant være i rampelyset.

2. Circles, Hollywood’s Bleeding

Her har du en sang som viser det multitalentet Post Malone er. Sangen ligger under sjangeren pop rock/ soft rock, og han høres veldig komfortabel ut her. Circles bærer preg av en bass som går gjennom hele sangen. Dette gjør Circles utrolig groovy, og at overgangen til refrenget er behagelig å høre på. For øyeblikket er dette den låta fra han som får mest streams per måned på Spotify, og det viser at fansen hans er åpen for alt, bare det er Post Malone som synger.

1. Better Now, Beerbongs & Bentleys

Hørte med en gang Post Malone slapp albumet “Beerbongs & Bentleys” at “Better Now” kom til å gjøre det stort. Den bærer preg av hit-faktor så fort vi hører refrenget. Sangen er produsert av Frank Dukes som tidligere har jobbet med artister som The Weeknd, Camila Cabello og Drake. Han setter sitt preg på sangen gjør låta til et moderne radio materiale.

Verset starter faktisk ikke før rundt 40 sekunder og med det holder Post Malone deg gående før vi får noe svar til hva han synger om i refrenget. I “Better Now” synger Post om en tidligere kjæreste han hadde gjort alt for og var hans “love of my life”. Sangens tema er noe mange kan relatere til og kanskje det er derfor den også gjorde det så bra.


Vi kan trygt si Post Malone treffer mange sjanger og appellerer til en stor målgruppe. Det frister litt å si at alt han synger på blir til gull. Han har dyktige produsenter og låtskrivere som jobber med han på sangene, men vi kan fortsatt høre Post Malone stilen vi først hørte på White Iverson i 2015.

Related Posts