Spotify Wrapped: Når den kommer og hvor man finner den!

Spotify Wrapped er årets høydepunkt for lojale Spotify-brukere. Her får du lære når Wrapped kommer og hvor man finner den på Spotify!
spotify wrapped norge

Når Spotify Wrapped er på vei, vet vi julen nærmer seg. Dette er tiden på året da vi endelig får se statistikk over hva man har lyttet til iløpet av året som var.

Når kommer Spotify Wrapped?

Spotify wrapped kommer 1. desember hvert år. Både året 2020 og 2021 ble Spotify wrapped sluppet denne datoen. Så kan vi regne med å se vår Spotify statistikk samme tid i 2023 også.

Du kan enkelt finne tilbakeblikket i Spotify-appen så fort den blir tilgjengelig 1. desember. Den vil enten dukke opp som et varsel og dekke hele skjermen, eller så vil du finne den på hovedsiden.

Når du endelig får se din Spotify Wrapped igjen kan du dele den med andre på sosiale medier og vise hvem som er sjefen på Spotify. 

Hvor finner man sin Spotify Wrapped spilleliste?

Om du ikke finner din Spotify wrapped spilleliste så kan du trykke her for å finne din Spotify wrapped-spilleliste.

Bemerk deg at du må være logget inn enten på din Spotify mobil app eller på din datamaskin. Da blir du vist din Spotify Wrapped fra året som var.

Hva er Spotify Wrapped?

Spotify Wrapped er en årlig kampanje fra Spotify som har kommet hver desember siden 2016.

Wrapped-funksjonen lar brukere se oppsummert statistikk som:

  • Hvilke artister du lyttet til mest det året
  • Hvilke sanger du hørte på mest
  • Dine favoritt musikksjangere
  • Hvor mye du har lyttet i forhold til andre på Spotify
Spotify Wrapped fra en blodfan (Meg)

Spotify samler inn informasjon over hva du hører på fra første 1. januar til 31. oktober. Så om du lytter til Michael Bublé eller Mariah Carey for fullt i desember vil ikke den statistikken bli med i din Wrapped.

Spotify tar vekk wrapped funksjonen i midten av januar etter nyttår og blir ikke tilgjengelig før neste Spotify Wrapped kommer. Du kan se på det som en liten julepresang fra Spotify som bare er tilgjengelig i jula.

Artister får også Spotify Wrapped

Har du en verifisert artistprofil hos Spotify vil du også få tilgang til en annen variant av Spotify Wrapped. På denne versjonen vil du kunne se hvilke av dine sanger som ble lyttet til mest og annet morsom statistikk. 

Related Posts