BookBeat test: Massivt utvalg og lang prøveperiode

Jeg har testet BookBeat! Her får du lære det du trenger å vite om lydbokappen og mine erfaringer om tjenesten.
bookbeat med mobil app i bakgrunn

Inneholder kommisjonslenke

I min sommerferie fra studiehverdagen har jeg testet lydbok-appen BookBeat i en uke mens jeg lå å lyttet på en strand in Antalya.

Jeg er nå tilbake og klar for å ta for meg hva jeg tenker er bra med appen og hvilke erfaringer jeg har fått, slik at jeg kan sammenligne BookBeat opp imot de andre lydbok appene på markedet.

Hva er BookBeat?

I et hav av lydbokapper er BookBeat en av de store gigantene på det norske markedet.

BookBeat gir deg 800.000 lyd- og e-bøker, og du betaler bare for hvor mye du faktisk lytter. Det super lette abonnementsmodellen nedenfor gir deg et innblikk i hva du kan velge mellom hos BookBeat.

BookBeat: Abonnement og prøveperiode

BasicStandardPremium
Lytt 20 timer per månedLytt 50 timer per månedLytt 100 timer per måned
Tilgang til alle bøkerTilgang til alle bøkerTilgang til alle bøker
45 dager gratis45 dager gratis45 dager gratis

For lesere av Dagensmusikk, får du 45 dager gratis i stedet for 2 uker prøveperiode. Klikk linken ovenfor.


For å få 45 dager gratis prøveperiode må du legge igjen kortinformasjonen. Heldigvis blir du ikke trekt før perioden er over så du har god tid til å si opp om du vil prøve en annen lydbok app etter gratisperioden.

Er du student får du rabatt på deres Basic abonnement, 20 timer per måned. Legg inn rabattkoden ‘studentrabatt’ etter at du har registrert deg.

Utvalg av lydbøker

I BookBeat sin lydbok app er det et hav av lydbøker. Som nevnt tidligere har de over 800 000 lydbøker å velge mellom, så jeg gikk hvert fall aldri tom for underholdning.

Her har jeg erfart at man finner blant annet også de nyeste lydbøkene der, samt bestselgere.

Enten om du er i en krim-fase eller drømmer deg bort med romantikk så har BookBeat kategorisert enkelt bøker som går under samme sjanger.

Dette gjør det veldig enkelt å finne noe i samme stilen som du allerede liker. Du kan velge mellom blant annet:

 • Romaner
 • Krim
 • Biografer
 • Romantikk
 • Personlig utvikling
 • Sakprosa
 • Humor og satire
 • Science Fiction
 • Fantasy
 • Klassikere
 • Barn
 • Ungdom
 • Noveller, drama og poesi

Når etter man har brukt BookBeat en stund blir lydbokappen bedre kjent med dine lyttevaner, slik at appen vil anbefale deg lydbøker du mest sannsynlig vil komme til å like.

Fordeler med BookBeat sin lydbok-app

Lytt i offline-modus: BookBeat gir deg valget mellom å strømme lydbøkene med enten wi-fi eller mobildata. Skal du være uten internett en stund så kan du laste ned alle lydbøkene du ønsker å lytte til over wi-fi. Dette var utrolig nyttig når jeg brukte flere timer av dagen på stranda.

Støtter Apple CarPlay, Apple Watch, Chromecast, Sonos og Android Auto: Ta med lydbok biblioteket ditt på BookBeat med i bilen eller på armen.

Innsovingstimer: I BookBeat sin lydbok-app kan du sette på en nedtelling. Denne nedtellingen stopper avspillingen av boken når du måtte ønske. Dette er perfekt for de som liker å lytte til noe mens de sovner.

Tilgjengelighet på ulike plattformer: Mobil, nettbrett, datamaskin.

God teknisk support: Et særtrekk som skiller BookBeat fra konkurrenter er deres godt utfylte support side. Her har de artikler som dekker det meste folk lurer på angående BookBeat, uten at du trenger å lete frem enn e-post eller ringe. Du kan til og med tipse dem om bøker du gjerne kunne tenkt deg i deres katalog.

Personlige høydepunkter fra min erfaring av BookBeat

Noen personlige høydepunkter fra egen erfaring er deres utvalg på engelsk. Jeg har tidligere brukt Audible da de har hatt det beste utvalget på engelske lydbøker, men BookBeat har også et utrolig godt utvalg engelske bøker.

Jeg er veldig interessert i selvhjelps lydbøker og bøker som kan ha en veldig positiv innvirkning på min hverdag – så var veldig glad de hadde bøker som:

12 Rules for Life’ av Jordan Peterson og #1 New York Times Bestselger – ‘The Subtle Art of Not Giving A F*ck‘ Mark Manson.

Hvordan komme i gang med BookBeat?

Ut i fra mine erfaringer med BookBeat kan jeg trygt anbefale BookBeat videre til mine kjære lesere som er ute etter nye lydbokapper. Her er fremgangsmåten for deg som ønsker å teste ut BookBeat selv:

 1. Følge linken ovenfor til nettsiden deres.
 2. Finn abonnementet du tror kommer til å passe deg og opprett en bruker.
 3. Gå til App Store eller Google Play og last ned BookBeat appen.
 4. Logg inn med brukeren du akkurat lagde på nettsiden.

Konklusjon

Med 800.000 bøker og et fleksibelt abonnement, får du mye for pengene! Pluss deres lange prøveperiode på 45 dager. Så, om du er ute etter en ny lydbokapp, gir jeg BookBeat tommelen opp! 🎧👍

Related Posts