Fabel omtale – Alt du trenger å vite om lydbok-appen

Ønsker du å lytte til lydbøker? Her får du lære mer om den norske lydbok-appen Fabel!
fabel lydbok app omtale

Innlegget inneholder affiliatelenker til Fabel

Fabel logo lydbok app

Godt utvalg på norsk stoff
Brukervennlighet
Anmeldelser

4 uker gratis prøveperiode
 Lite internasjonalt

Fabel abonnementer

Hos Fabel får du 4 forskjellige abonnementer å velge mellom. Det er ingen bindingstid på disse abonnementene og kan si opp når du ønsker. Det dyrere abonnementet har alle funksjonene fra det billigere abonnementet, forbedringene og hva du betaler mer for er listet.

Nedenfor får du oversikt over hva du får innenfor hvert enkelt abonnement:

Fabel Standard

Prisen er 199 kr i måneden.

  • Mulig å opprette flere profiler.
  • Bare en profil kan lytte om gangen i appen.

Fabel Duo

Prisen er 239 kr i måneden.

  • Lydbøker på engelsk.
  • Lydbøker i kategorien barn og ungdom.
  • Barnemodus
  • Opp til 2 profiler kan lytte samtidig

Fabel Familie

Prisen er 269 kr i måneden.

  • Opp til 3 profiler kan lytte samtidig
  • Lag egen profil til alle i familien, inkludert barneprofiler
  • Ubegrenset lytting

Fabel gir deg 4 uker gratis prøveperiode

I alle abonnementene ovenfor følger det med 4 uker gratis prøveperiode for nye kunder.

Her vil jeg anbefale å teste ut fra Fabel Basis og oppover, da du får flere funksjoner tilgjengelig som du kan teste ut. Når de 4 ukene med gratis prøveperiode er over starter du å betale for abonnementet.

Lengre ned i omtalen får du lære mer om hva Fabel tilbyr. Så om du ønsker å teste ut appen for deg selv finner du enkelt veien til Fabel med linken under.

Fabel sitt utvalg

Fabel er lydbok appen for deg om du elsker å sette deg ned med en god roman.

I tillegg til å ha et massivt bibliotek av romansjangeren, vil du også finne bøker innenfor sjangrene: fakta, ungdom, krim, serieromaner og barnebøker.

Fabel har også en kategori fylt med noe de kaller “Fabel original”. Dette er eksklusive lydbøker du bare finner hos Fabel.

Selv om de ikke har det største utvalget blant forskjellige sjangere har de utrolig mye innenfor romaner og krim.

Brukervennlighet og design i Fabel-appen

Fabel sin app er utrolig lett å bruke for store og små.

Når du har valgt et abonnementet og laget deg en bruker kan du enkelt komme i gang med å finne frem bøker du ønsker å lytte til.

Uansett hvilket abonnement du velger kan du starte med engang og lage deg biblioteker med spennende titler.

Fabel er tilpasset deg. Etter du har lyttet til flere bøker begynner Fabel sin app å forstå hvilke type bøker og sjangere du liker å lytte til. Da blir du anbefalt lydbøker som vil være relevant til din smak.

Har du funnet en fortellerstemme du bare digger å lytte til? Da kan du faktisk lete frem alle lydbøkene den personen forteller innenfor Fabel sitt bibliotek. Veldig kjekt om det er en stemme du lett kan sovne til når klokka begynner å bikke 12.

Lag en virtuell bokhylle

På Fabel sin app kan du opprette en virtuell bokhylle der du kan kategorisere dine bøker. Dette blir på en måte som en spilleliste du ønsker å lytte til.

Dette er en kjekk funksjon da du kan opprette bokhyller ut fra humør, sjanger, hva du er interessert i for tiden – eller om det er et tema du ønsker å lære mer om.

Brukeranmeldelser

Hos Fabel kan du legge igjen en anonym stjernerangering og anbefaling når du er ferdig med en lydbok. Dette vil gi en god indikasjon til andre lesere om boka er noe du vil anbefale videre.

Dette er også noe som hjelper deg med å finne en ny lydbok og lytte til.

Konklusjon

Det er ikke tvil om at Fabel er et godt valg for nordmenn og er helt klart verdt å teste ut de 4 ukene gratis. Er man fornøyd med appen og utvalget til Fabel har du flere abonnementer som kan passe deg eller evt. din familie.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke enheter kan jeg bruke Fabel på?

Du kan bare lytte til Fabel på din mobiltelefon i deres app. Fabel-appen kan lastes ned fra enten App Store, Google Play eller App Gallery. For øyeblikket er det ikke mulig å lytte til Fabel på din datamaskin eller i nettleser.

Hva koster Fabel?

Et abonnement hos Fabel koster 199 kr i måneden. For denne prisen betaler du for Fabel Standard. Med Fabel Standard får du lytte til så mange lydbøker du ønsker, samt lydbøker også på engelsk.

Hva er en Fabel?

En fabel er en kort fortelling som typisk bruker dyr, mytiske vesener, planter, gjenstander eller krefter av naturen som antropomorfiske karakterer (det vil si med menneskelige egenskaper) for å illustrere en moral eller læresetning.

Disse fortellingene er ofte allegoriske, noe som betyr at de representerer større ideer eller konsepter på en forenklet måte.

Related Posts