Nextory: Alt du trenger å vite om lydbok-appen (2024)

Nextory er en svensk tjeneste som leverer lydbøker og e-bøker til Nordmenn på norsk. Deres app har et stort utvalg hvor du finner alt fra norske til engelske titler.
nextory omtale

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Nextory.

Nextory sine abonnementer

SølvGullFamilie
✓ Lytt 20 timer per måned✓ Ubegrenset lytting✓ Ubegrenset lytting
✓ 4 forskjellige profiler✓ 4 forskjellige profiler✓ 4 forskjellige profiler
✓ 1 profil i bruk om gangen✓ 1 profil i bruk om gangen✓ Opptil 4 profiler samtidig
139 kr/mnd189 kr/mnd239 kr/mnd
Prisen på ‘Familie’ abonnementet avhenger av hvor mange profiler du ønsker ekstra. Priser oppdatert 26.02.2022

Nextory sin gratis prøveperiode

Nextory lar sine nye abonnementer prøve deres tjeneste og applikasjon gratis i 14 dager.

Dette gode tilbudet gjelder alle deres brukere. Etter prøveperioden vil du starte den månedlige betalingen av tjenesten. Om du ikke er tilfreds kan du enkelt avslutte dette abonnementet når du måtte ønske.

Nå skal jeg vise deg hvorfor Nextory kan passe for deg som ønsker å høre på lydbøker.

Nextory sitt utvalg

Nextory sparer ikke på kruttet når det kommer til å gi norske kunder spennende historier å lytte til. Deres lydbok-tjeneste inneholder flere hundre tusen titler du kan velge mellom. Mer spesifikt har de over 150 000 bøker alene på engelsk, hvis ikke du bare vil høre på norske lydbøker.

Nextory er ganske store internasjonalt og derfor gjør de også hele deres engelske portefølje tilgjengelig for oss nordmenn. Her vil du finne flere lydbøker du ikke ville funnet andre steder, med tanke på størrelsen på biblioteket.

Kategoriene du kan velge mellom

Nextory har sørget for å ha et godt tilbud til folk flest, og enhvers smak. Du vil bli overrasket over omfanget av kategorier Nextory dekker. Her vil du finne blant annet:

 • Detektivhistorier
 • Spenning
 • Sanne historier
 • Barnebøker
 • Feelgood & Romanse
 • Romaner
 • Biografer
 • Skrekk
 • Fantasy
 • Sci-fi
 • Faktabøker
 • Livsstil og hobby
 • Lettlest
 • Tennåringsbøker
listet kategorier nextory

Nextory med fokus på barnebøker

Nextory sørger også for at barn har muligheten til å nyte abonnementet sammen med de voksne. Som nevnt tidligere i deres ‘Familie abonnement’ kan opp til 4 personer lytte samtidig. 

Dette betyr at du kan opprette en helt egen profil til ditt barn slik at dere kan lytte samtidig på hvilke lydbøker dere måtte ønske.

Siden Nextory har en stor kolleksjon av barnebøker er det store muligheter for at du vil finne noe som interesserer og passer alle aldere.

Nextory har gjort kategoriseringen innenfor ‘barneboksjangeren’ super enkelt for sine brukere, så du enkelt kan finne bøker ut fra hvor gammelt barnet er. Dette er bøker innenfor 0-3, 3-6, 6-9 og 9-12 årsalderen. Med andre ord, super enkelt og effektivt!

Brukervennlighet og design

Vi kan ikke ta Nextory sitt effektive grensesnitt for gitt. Strukturen på deres applikasjon gir brukervennligheten god flyt og det er enkelt å navigere til forskjellige seksjoner i appen.

For å begrunne dette vil jeg starte med hovedmenyen. Her har du 3 valg som ikke kan slå feil: ‘Utforsk’, ‘Biblioteket mitt’ og ‘Min konto’. Menyen fungerer som et samlebånd for lydbøker. Nye titler du oppdager og ønsker å lytte til i ‘Utforsk’ seksjonen, blir sendt videre til ditt bibliotek.

Brukeranmeldelser

Nextory har gjort det enkelt for deg å finne populære bøker andre i landet liker. Basert på brukeres anbefalinger vil du kunne se om boka faller i smak. Dette vil gi deg en god indikasjon på om den fort vil være noe for deg også, selv om smak er veldig individuelt.

Lydbok-appen til Nextory gir deg mulighet til å legge igjen en kommentar og gi lydboka en stjernerangering når du er ferdig med den. Dette er etter du har trykket på ‘merk som lest’.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan komme i gang med Nextory sin lydbok-app?

Etter du har fulgt linken og valgt ditt abonnement er det tid for å opprette en bruker på deres tjeneste.

Slik oppretter du en bruker på Nextory og laster ned deres app:

 1. Velg ditt abonnement
 2. Opprett en bruker med din prefererte e-post
 3. Legg ved betalingsinformasjonen og start 14 dager prøveperiode
 4. Last ned appen på din mobil eller nettbrett (App Store eller Google Play)
 5. Logg inn på brukeren du akkurat opprettet
 6. Fullfør din profil og start lyttingen

Hvor kan man laste ned Nextory sin mobilapp?

Appen til Nextory kan du laste ned på både iOS og Android-operativsystemer. Dette betyr også at du kan laste ned lydbok-appen på enten din mobil eller nettbrett – hva enn du foretrekker å lytte med.

Hvis du ønsker å lese hvordan Nextory matcher seg opp imot andre populære lydbok-apper kan du klikke artikkelen nedenfor. Der tar vi for oss Storytel, Fabel, Nextory og Audible.

Related Posts
mobil med den beste lydbok appen

Beste lydbok-app i 2024: Topp 6 apper testet og sammenlignet!

Vi har kåret den beste lydbok appen! Sjekk ut vår rangering og testing av de 6 største lydboktjenestene i Norge.
Les mer