Hva er Podimo? Podcast og lydbok-app i samme abonnement

Vi nordmenn sluker podcaster for tiden og de blitt en del av manges hverdag. En god grunn til å se nærmere på hvorfor Podimo har fått så mye hype!

Enten om du sitter på toget, rydder huset eller går deg en tur – så er det veldig fristende å sette på en god podcast.

Markedet vokser og stadig vekk hører vi om en ny kjendis som har startet sin egen podcast. For å lære mer om dette fenomenet har vi testet Podimo og sett nærmere på hva de tilbyr.

Hva er Podimo?

Podimo leverer flere tusen podkaster og lydbøker og har siden lanseringen i 2019 blitt en god konkurrent til resten av markedet i Norge. Nedenfor vil du se hva Podimo har å tilby.

Bra norsk utvalg
Brukervennlighet
30 dager gratis

 Lite utvalg blant internasjonale lydbøker

podimo podcast sin logo
Podimo PremiumPodimo Premium PLUS
Prøv gratis. Si opp når som helstPrøv gratis. Si opp når som helst
Tilgang til alle eksklusive podkaster og lydbøkerTilgang til alle eksklusive podkaster og lydbøker
10 timer med lydbøker hver månedUbegrenset lytting til lydbøker
45 dager gratis prøveperiode45 dager gratis prøveperiode
79 kr/mnd169 kr/mnd
Prisen og prøveperioden på abonnementene ble oppdatert 01.03.2024

Podimo sitt utvalg blant podcaster

Hos Podimo kan man velge mellom de mest populære podcastene. Dette er kjente podcaster som blant annet:

 • Oppdatert
 • G-Punktet (Podimo eksklusiv)
 • Forklart
 • Misjonen med Antonsen og Golden
 • Krimpodden
 • Råning med Tone (Podimo eksklusiv)
 • Papaya
 • Friminutt med Herman og Mikkel

I tillegg til å ha alle de mest populære podcastene tilbyr de også eksklusive podcaster som du bare finner på Podimo. De har et meget godt utvalg innenfor true crime.

Podimo sitt utvalg av lydbøker

Siden Podimo også har en lydboktjeneste i abonnementet var jeg først veldig skeptisk hvor godt de klarte å skille mellom begge, og om de hadde like godt utvalg innenfor både lydbok og podcast.

Det viser seg slik at de har et ganske godt utvalg av lydbøker også selv om hovedfokuset ligger tydelig på podcaster. De har veldig mange gode lydbøker fra norske forfattere men etter å ha foretatt meg noen søk etter bestselgere fra kjente internasjonale forfattere var det veldig lite utvalg.

Lydbok kategoriene du kan velge mellom hos Podimo er bla:

 • Skjønnlitteratur
 • Krim
 • Personlig utvikling og spiritualitet
 • Romantisk og erotikk
 • Barn
 • Sakprosa
 • Biografer
 • Historie

Podimo appen: Brukervennlighet

Det skal godt gjøres å rote seg bort i Podimo appen. Alt er oversiktlig og fint kategorisert på ‘oppdag-siden’.

Du kan også lytte til Podimo i offline-modus. På hus-ikonet til høyre får du oversikt over alle podkastene og lydbøkene du har lagret. Her kan du laste dem ned i appen for å kunne lytte til dem mens du ikke har internett tilgjengelig.

I innstillinger har du også muligheten til å personalisere dine interessert så du blir anbefalt ting du virkelig ønsker å lytte til.

I helhet er appen brukervennlig og lett i bruk for den eldre generasjonen også.

Hva mener Podimo sine brukere om appen og tjenesten?

Tar vi en titt på App Store og iPhone brukere så har Podimo appen hele 4,5 stjerner av 5. Det er vell å bemerke at dette er gjennomsnitt rangeringen fra 2,400 vurderinger og omtaler. Dette reflekterer også min helhetlige vurdering av appen etter å ha testet den.

Sjekker vi ut Google Play Store og blant android brukere – scorer også Podimo høyt. Totalt 4,3 stjerner av 5 i gjennomsnitt har Podimo fra 30 000 anmeldelser. Ganske solid rangering på begge plattformene.

Vår konklusjon av Podimo

Med tanke på at de så og si har podcast i navnet er det ikke tvil hva Podimo satser på. Dette gjenspeiler seg også uifra hva de promoterer i appen. Satsingen gjør de godt og tilbyr sine brukere både de mest populære podcastene samt eksklusive podcaster du bare finner på Podimo. 

Personlig er vi, og tydeligvis mange andre – positivt overrasket over tilbudet de tilbyr. Jeg vil anbefale Podimo om du er hovedsakelig ute etter podcaster.

Med Dagensmusikk sin personlige annonselenke får du 45 dager prøveperiode isteden for 30 dager. Så om du liker å lytte til podcaster og lydbøker, er det helt klart verdt å teste ut Podimo sålenge de tilbyr en så lang gratis prøveperiode.

Om du er ute etter en app som har 100% fokus på lydbøker, har vi tidligere laget en sammenligning som setter de største lydbok-appene opp imot hverandre:

mobil med den beste lydbok appen

Beste lydbok-app i 2024: Topp 6 apper testet og sammenlignet!

Vi har kåret den beste lydbok appen! Sjekk ut vår rangering og testing av de 6 største…
Related Posts